Isakssons Markteknik Logotyp
Om oss

Om oss

Vi levererar allt från fast berg till färdig produkt.

Isakssons Markteknik är ett entreprenadföretag från Kalix som jobbar med framställning och försäljning av ballast samt nyproduktion och renovering av vägar. Vi levererar allt från fast berg till färdig produkt.

Vårt erbjudande

Vårt erbjudande

Vårt arbetsområde sträcker sig från Umeå i söder till Kiruna i norr.

Vi levererar till större företag som t ex Skanska, Boliden, SCA, Nyab, NCC, Bilfrakt, Norra Skog, och Fortifikationsverket samt till markägare och privatkunder.

Vi bidrar till samhällsutvecklingen och skapar förutsättningar för tillväxt genom att leverera högkvalitativt material till både ny och befintlig infrastruktur, som t ex bilvägar, broar och järnvägar.

Bakgrund

Isakssons Markteknik startades 2010 av bröderna Andreas och Micke utifrån den gemensamma drömmen om att köra och äga egna grävmaskiner. De köpte en begagnad grävmaskin, renoverade den och tog sedan uppdrag som t. ex. att bygga skogsvägar och planera tomter.

Idag har Isakssons Markteknik ett 30-tal anställda. Vi har en toppmodern maskinpark och befinner oss i en mycket expansiv tillväxtfas.

För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg med oss som leverantör. Både med det vi levererar och i relationen med oss. Om våra värderingar passar er – så passar vi ihop!

Så arbetar vi

Så arbetar vi

Tillsammans med dig analyserar vi dina behov och skapar en skräddarsydd, säker, kostnadseffektiv och miljövänlig helhetslösning. Genom en kontinuerlig dialog säkerställer vi att du känner dig nöjd avseende levererad kvalité, kommunikation och prissättning.

Vi testar gärna nya arbetssätt
Just nu testar vi tillsammans med Skanska, att driva ett av våra mobilkrossverk med nätström i stället för med fossila bränslen.

Kontakta oss Pil vänster

Vill du bli en av oss som kan bidra till vårt framgångsrika team?