Isakssons Markteknik Logotyp

Vi söker en lastbilschaufför

Eftersom vi expanderar vår lastbilsverksamhet söker vi nu en erfaren lastbilschaufför som vill bli en del av vår resa framåt tillsammans med oss!

Som lastbilschaufför hos oss kan du förvänta dig varierande arbetsuppgifter som innehåller flertalet moment då vi använder lastväxlare för styckekörning samt spridning av grus på vägar och grusleveranser till våra kunder.

Våran nuvarande maskinpark är modern och välhållen. Detta tack vare våra duktiga medarbetare som sköter om fordonen på bästa sätt, såsom städ, tvätt men även lättare mekarbeten. Detta är något som vi som arbetsgivare ser som en självklarhet hos våra medarbetare.

För denna tjänst har vi krav på att du som sökande har yrkeserfarenhet som lastbilschaufför (CE), meriterande om du har kört grusbil eller timmerbil förut. Du måste måna om lastbilen och dina övriga arbetsredskap. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För att passa in i vårt gäng bör du vara driven och framåt, ha en vilja att utvecklas med företaget samt trivas att jobba självständigt samtidigt som du är en god lagspelare.

Vi ser gärna en mångfald och jämställdhet bland de sökande.

Rekrytering sker löpande.

Ansökan sker skriftligt till joachim@isakssonsmarkteknik.se

Från fast berg till färdig produkt